• Фејсбук
  • линкедин
  • твитер
  • youtube
страница-банер

Машина за сечење со вибрирачки нож од PU пена плоча

Машина за сечење плочи од PU пенаима машина за сечење ножеви со вибрации и машина за сечење линија, овој напис ќе бидеме во фокусот на машината за сечење со вибрации за да го објасниме.

机器清晰图片

Машината за сечење на PU пена плоча е составена од оперативен систем, глава за сечење, подемен и работна маса, PU пена плоча е генерално лист материјал, производителите генерално препорачуваат опрема за фиксна маса, ако материјалот за серпентина може да избере опрема за автоматско хранење, двете во работните процедури и цените ќе бидат различни.

Фиксна маса PU пена одбор за машина за сечење, потребата за рачно поставување на материјалот, материјалот се става на работната маса, опремата ја препознава локацијата на материјалот автоматски наборен и сечење.

Автоматска машина за сечење PU пена за сечење, сега серпентина се става на автоматската решетката за полнење, стартувајте ја опремата, автоматското наборување е завршено, опремата автоматски се храни со сечење, автоматско истоварување по сечењето.

Предности на машината за сечење плочи од PU пена:

1. Заштедете материјали, со интелигентна програма за сечење, компјутерот автоматски пресметува наборен во споредба со рачното наборување може да заштеди повеќе од 15% од материјалите.

2. Висока прецизност, опремата го користи системот за позиционирање на пулсот, точноста на позиционирање е ± 0,01 mm, точноста на сечењето е до 0,5 mm, според еластичната пресметка на материјалот.

3. Висока ефикасност, опремата е побрза од рачната во однос на ефикасноста на сечењето или процедурите за автоматизација, а уредот може да замени 4-6 физички работници.

4. Силна применливост, купете уред, можете да поддржувате сечење кожа, ткаенина, филц, лесонит, филм и други материјали.

Цената на машината за сечење PU пена се заснова на конфигурацијата, опремата има нож за вибрации, пневматски нож, нож за влечење, тркалезен нож и друга глава за сечење, можете да ги искорените нивните вистински потреби за алатот, конфигурацијата на површината на масата, специфичните потреби на цената да се комуницира по понудата.


Време на објавување: Мар-20-2024