• Фејсбук
  • линкедин
  • твитер
  • youtube
страница-банер

Машина за сечење филм

Постојат многу видови на филмски материјали, вообичаени се филм за домашни миленици, pp филм, fpc филм, пи филм, pcb филм, итн. Машините за сечење филмски материјали се поделени на различни типови според ефикасноста и прецизноста.Општо земено, постојат машини за сечење ролни, машини за ласерско сечење и машини за сечење сечила.итн. Денес ќе ви претставам машина за сечење сечила која ги интегрира ефикасноста и прецизноста на сечењето, позната и како машина за сечење со вибрирачки ножеви.

8b690e333d024460ce9719da4d954df

Нафилм вибрирачки нож машина за сечењеусвојува систем за автоматско сечење, кој интегрира автоматско хранење, сечење и истовар.Пред сечењето, неопходно е да се внесе обликот што треба да се исече во компјутерот, да се вклучи функцијата за автоматско наборување и потоа да се пренесат податоците за наборен на опремата.Започнете со автоматско влечење и сечење, а по завршувањето на сечењето, платформата автоматски ќе ги растовари материјалите.

2021_04_16_15_54_IMG_8998 - 副本

Машината за сечење филм ги има следниве предности:

1. Силна применливост, опремата е погодна за сечење на какви било филмски материјали во рамките на 3мм.

2. Висока прецизност, опремата го усвојува системот за позиционирање на пулсот, точноста на позиционирањето е ± 0,01 mm, а точноста на сечењето може да се контролира на највисоко ± 0,01 mm.

3. Ефикасноста на сечење е висока, а работната брзина на опремата може да достигне 2000mm/s.

4. Заштеда на материјал, опремата има функција за автоматско наборување, во споредба со рачно наборување, автоматското наборување на опремата заштедува повеќе од 15% од материјалите.


Време на објавување: 24 февруари 2023 година