• Фејсбук
  • линкедин
  • твитер
  • youtube
страница-банер

машина за сечење налепници

Со брзиот развој на рекламната индустрија,самолеплившироко се користи во различни индустрии.Има се повеќе форми на самолепливи.За традиционално сечење со матрица, калапот мора да се прилагоди според големината на готовиот производ.Сечењето бара и многу експерименти за да се направи притисокот целосно униформен, што е губење време и материјали.Денеска ќе ви претставам самолеплива машина за сечење што заштедува време и штеди материјал и која е лесна за ракување.

不干胶

Самолепливата машина за сечење развиена од Datu прифаќа компјутерско сечење податоци, нема потреба од калапи, автоматско сечење во целиот процес, автоматско хранење, пишување, сечење, заштеда на време и труд и заштеда на многу трошоци за работна сила.И за самолепливи материјали во специјална форма, Datu разви систем за автоматско наоѓање и сечење на рабовите, кој може автоматски да наоѓа и сече слики без да користи калап.Со цел да се спречат отстапувањата за време на сечењето, Datu разви систем за автоматска компензација на грешки, кој може автоматски да ги коригира грешките за време на процесот на сечење за да обезбеди точност на сечењето.

https://www.dtcutter.com/cnc-cutting-machine-for-textile-and-apparel-industry-product/

Предностите на целосно автоматската опрема за сечење:

1. Максималната брзина на сечење на машината може да достигне 1800mm/s, а ефикасноста на сечењето е висока.

2. Усвојува увезен чист серво мотор Mitsubishi, соработува со системот за позиционирање и има висока прецизност на сечење.

3. Увезено сечење на сечилото, издржливо и еколошки.

4. ЦПУ интелигенција, произволно сечење во специјална форма.

Ако сакате да ги знаете релевантните параметри на моделот на машината за сечење со вибрирачки ножеви и нашата услуга по продажбата, ве молиме консултирајте се:

Email: sales002@datucnc.com

Тел: +86-15665727533

WhatsApp/WeChat: 0086 – 15665727533

Веб-страница: https://www.dtcutter.com/

 


Време на објавување: Октомври-26-2022 година