• Фејсбук
  • линкедин
  • твитер
  • youtube
страница-банер

машина за сечење сту филм

PU филмот се нарекува и полиуретански филм.Вообичаени се филмови за домашни миленици, филм за затемнување, графен филм итн. Овој филм е широко користен во ткаенини за облека, медицински и здравствени, кожа и други области.

2b5d8150ddd74434b2e5f051810ecd5

Принципот на работа намашина за сечење сту филм:

Машината за сечење PU филм интегрира автоматско хранење, сечење и растоварување.Пред сечењето, филмската намотка треба да се постави на решетката за автоматско напојување, а шаблонот се внесува во компјутерот.Функцијата за автоматско наборување е стартувана, а сечењето може да се стартува.Процесот може да замени 4-6 работници и да им помогне на претпријатијата да го реализираат дигиталното производство.

2021_04_16_15_54_IMG_8998 - 副本

Предности на сечењето на машината за сечење на пупки филм:

1. Висока прецизност.Опремата прифаќа систем за позиционирање на пулсот и соработува со специјално приспособено тело на машината.Точноста на позиционирањето на целата машина е ± 0,01 mm и има нула грешка при повторено сечење.

2. Висока ефикасност на сечење.Опремата може да замени 4-6 работници.Опремата има и саморазвиен систем за сечење со брзина на работа од 2000 mm/s.

3. Заштеда на материјал.Опремата има саморазвиен систем за наборување, кој може да биде наборен за различни материјали, а наборувањето заштедува повеќе од 15% од материјалите.


Време на објавување: Мар-06-2023