• Фејсбук
  • линкедин
  • твитер
  • youtube
страница-банер

Машина за сечење на пластична шуплива плоча

Пластичната шуплива плоча се нарекува и шуплива решетка и брановидна плоча.Тоа е нов тип на материјал со мала тежина, шуплива структура, нетоксичен, незагадувачки, водоотпорен, отпорен на удари, отпорен на корозија и богат со бои.Плочката може да се додаде со антистатичка, проводна главна серија, итн. за да се произведе пластична шуплива плоча со проводни и антистатички функции.

2021_04_16_15_54_IMG_8998 - 副本

Видови пластични шупливи табли

Пластичните шупливи табли се разликуваат по боја и можат да се поделат на проѕирни шупливи табли, бели шупливи табли, црни шупливи табли, црвени шупливи табли, сини шупливи табли, жолти шупливи табли итн. шупливи штици, шупливи табли од 8 мм и шупливи табли од 10 мм.Шупливите штици се разликуваат по материјалот: шупливи штици од нов материјал, шупливи штици од рециклиран материјал итн.

Карактеристики на пластична шуплива табла

Поради своите материјални карактеристики, пластичните шупливи плочи се нетоксични, без мирис, еколошки, незагадени, отпорни на влага, отпорни на корозија, лесни по тежина, отпорни на истегнување и висока јачина;Површината може да се испечати или залепи со филм;Со додавање на отпорни на пламен, шупливата плоча може да ги постигне карактеристиките на моментално гаснење пожар во однос на ефектот на отпорност на пламен.

Шандонг Дату е производител специјализиран за истражување, развој, производство и продажба на машини за сечење пластични шупливи плочи.Користи вибрирачки нож за сечење, со мазни рабови и без горење.Може да сече пластични шупливи штици со различни дебелини, бои и да се фарбаат со прскање со голема брзина и висока прецизност.


Време на објавување: Мар-27-2023